Tarif

Kültür mantarını, kurutulmuş domatesleri ve ıspanağı ince ince doğrayın ve bir kaba alın. Tuz, karabiber, kimyon, zeytinyağı ve kremayı ilave edip karıştırın. 500 gr hindi göğsünü 250’şer gramlık 2 adet fileto haline getirin. 6 dilim pastırmayı yan yana serin, üzerine 250 gr hindi filetosunu yerleştirin. Ispanak ve mantar karışımının yarısını üzerine ekleyin ve rulo haline getirin. Aynı işlemi kalan malzemelerle tekrar edin ve ruloları vakumlu pişirme poşetine koyup vakumlayın. Vakumlama işlemi bittikten sonra AutoCook Pro’nun haznesine 2.5 l suyu ekleyin. Vakumladığınız hindi rulo poşetlerini Sous vide programına gelin ve uzun seçeneğini seçin. Süreyi 1 saat 30 dakikaya ayarlayın ve AutoCook Pro'nun kapağını kapatın. Bitiş sinyalinin ardından maşayla vakum poşetlerini hazneden alın. Poşetleri keserek hindi ruloları çıkarın ve tabağa alın. Hindi rulo servis için hazırdır.

Malzemeler