İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Hızlı Bezelye Çorbası

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Bezelyelerin pişirilmesi:
    • Bezelyeleri sebze bulyonla birlikte 1 litre suya koyun.
    • Suyu mütemadiyen karıştırarak kaynatın.
    • Bezelyeleri 15 dakika pişirin.
  2. Prev2/3Next

    Bezelye çorbası:
    • Patates, havuç ve kereviz kökünü soyup her şeyi küp küp doğrayın.
    • Pırasaları halka halka doğrayıp yıkayın.
    • Kerevizleri ince ince doğrayın.
    • Bezelyeleri blenderle mümkün olduğunca ezin.
    • Çorbayı tekrar kaynatın.
    • Patatesleri, sebzeleri ve kerevizi ekleyip çorbayı 10 dakika daha kaynatın.
    • Sosisi ince ince dilimleyip son 5 dakikada çorbaya ekleyin.
    • Çorbaya tuz ve karabiber katın.
  3. Prev3/3Next

    Peynirli çavdar ekmeği:
    • 6 dilim çavdar ekmeğinin üstüne ince bir tabaka hâlinde hardal, daha kalın bir tabaka hâlinde de keçi peyniri sürün.
    • 3 tanesini üst üste koyun, en üste bir dilim ekmek daha koyun.
    • Bunları dörde bölün.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen