İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Hollanda Cupcake'i

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Hazırlık:

    Cupcake:


    Fırını 180 dereceye getirin. Havucun üstünü kazıyıp rendeleyin. Zencefille kayısıyı ince ince doğrayın. Unu, toz bademi, kabartma tozunu, şekeri ve tuzu karıştırın. Başka bir kapta yumurtayı, sütü ve ayçiçeği yağını karıştırın. Vanilya çubuğunu boydan boya kesip içini kazıyın, çekirdekleri yumurta karışımına ekleyin. İki karışımı birleştirin ve havuç rendesini ekleyin. Cupcake tepsisine cupcake kalıplarını koyun. Kalıpların dörtte üçünü karışımla doldurun. Cupcake’leri fırında 25 dakika pişirin.
  2. Prev2/3Next

    Portakallı krema:

    Bir tencerede havuç suyunu, portakal suyunu ve şekerin yarısını kaynatın. Kalan şekerle yumurta sarısını çırpın, unu ekleyin. Yumurta karışımına biraz portakal suyu katın, sonra hepsini tencereye koyun ve iyice karıştırın. Havuçlu portakallı kremayı kaynatın ve kısık ateşte 5 dakika pişirin. Havuçlu portakallı kremanın üstüne streç film kapatıp soğumaya bırakın. Tereyağıyla şekeri 10 dakika çırpıp kabartın. Havuçlu portakallı kremayı karıştırın ve kabaran tereyağını yavaşça ekleyin. Hepsi iyice karışana kadar çırpmaya devam edin. Kremayı yıldız başlıklı krema torbasına koyun. Cupcake’lerin üstüne yuvarlak hâlinde sıkın.
  3. Prev3/3Next

    Süsleme:

    Kepçeyle havuçtan küçük toplar oyun. Portakal suyuyla zencefil şerbetini kaynatıp havuç toplarını içinde pişirin. Sonra kağıt havlu üstünde kurutun. Cupcake’leri havuç toplarıyla, Antep fıstıklarıyla ve bulabilirseniz menekşe şekerlemeleriyle süsleyin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen