İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Hollanda Usulü Kıymalı Rulolar

Oylama 0/5
Fırını önceden 200 dereceye getirin. Börek için, unu tuz ve şekerle karıştırın. İçine tereyağını, sütü ve mayayı ekleyin. Pürüzsüz bir hamur yoğurun ve 80 gramlık parçalara ayırın. Hamuru streç filme sarıp 30 dakika dinlendirin.

Harç için, malzemeleri karıştırın ve iyice yoğurun. Tuz ve karabiberle tatlandırın. 80 gramlık sosisler halinde şekil verin.

Yumurtayı çırpın.

Hamur toplarını açın, kıymaları üstüne yerleştirin ve hamurla kaplayın. Çırpılmış yumurtayı fırçayla sürün, ekmeğin kenarlarını kapatın ve sıkarak sabitleyin. Ruloları 45 dakika kadar daha dinlendirin, ardından üstlerine fırçayla çırpılmış yumurta sürüp altın rengi alana kadar 20 dakika fırında pişirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen