İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Hurmalı Trifle

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Bavarua:

    Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp blendere atın. Portakal suyunu ve balı ekleyip pürüzsüz bir hâle gelene kadar karıştırın. Jelatini soğuk suda 5 dakika boyunca ıslatın. Suyunu sıktıktan sonra jelatini ısıtın. Eriyen jelatini portakallı karışıma ekleyin. Kremayı hafif sertleşene kadar çırpın. Portakallı karışımla katlayarak karıştırın. Bavarua’yı buzdolabında sertleşene kadar soğutun.
  2. Prev2/2Next

    Trifle:

    Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp ikiye bölün. Portakalların kabuğunu soyup dilimleyin. Narları soyup tanelerini ayırın. Kurabiyeleri ufalayın. Keki küp küp doğrayın. Antep fıstıklarını ince ince kıyın. Kremayı sertleşene kadar çırpın. Malzemelerin hepsini güzel bir cam kaseye ya da vazoya kat kat dizin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen