İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

İspanyol Sosisli Empanada

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Hamur için:
    Tüm malzemeleri pürüzsüz kıvama gelene kadar yoğurun.
    Streç filme sarın ve 30 dakika kadar buzdolabında bekletin.
  2. Prev2/3Next

    Dolgu için:
    Fırını önceden 200 dereceye ısıtın.
    2 patatesi haşlayın. Biberleri ve soğanları temizleyip küçük küçük doğrayın.
    Sosisi dilimleyin. Bir kapta yumurta çırpın
    Eti küçük parçalara bölün ve diğer malzemelerle karıştırıp tuz, karabiber ve Tabasco sosuyla çeşnilendirin.
  3. Prev3/3Next

    Hamuru açın. Halkalar kesin (çapı 14 santim olacak şekilde).
    Dolguyu en üste yayın ve halkaları kapatın.
    Pişirme kağıdının üstüne yerleştirin.
    Empanada’ların üstüne yumurta sürün ve kızarana kadar 20 dakika pişirin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen