İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

İstiridye Soslu Kızarmış Erişte

Oylama 0/5
Çin eriştesini haşlayın ve süzdürün. Kuşkonmazları temizleyin ve uzunlamasına doğrayın. Yeşil soğanların beyaz kısımlarını ince ince doğrayın, yeşil kısımlarını ise uzunlamasına doğrayın. Zencefilleri uzun kibrit çöpü şeklinde, sarımsakları ise ince ince doğrayın. Geniş bir tavada zeytinyağında sarımsaklarla beraber zencefilleri, soğanların beyaz ve yeşil kısımlarını soteleyin. Hemen ardından soya sosu, istiridye sosunu ilave edin. Çin eriştesini de ekleyip sosla beraber kızartın ve tuz ve taze karabiberle tatlandırıp servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza