İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

İsveçli Şefin Cupcake'i

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Hazırlık:

    Cupcake:


    Fırını 180 dereceye ayarlayın. Kırmızı soğanı soyup doğrayın. Dereotunu ince ince kıyın. Kepekli unu, kabartma tozunu, bir tutam tuzu ve karabiberi çırpıcı kullanarak karıştırın. Bir başka kapta yumurtayı, dereotunu, yayık altı suyunu, ayçiçeği yağını ve soğanı karıştırın. Sonra iki karışımı bir araya getirin. Cupcake kalıplarını cupcake tepsisine koyun. Kalıpların dörtte üçünü karışımla doldurun. Cupcake’leri fırında 25 dakika pişirin.
  2. Prev2/2Next

    Sos:

    Kırmızı soğanı soyup doğrayın. Dereotunu ince ince kıyın. Kornişonu küp küp kesin. Soğanı, dereotunu, kornişonu, taze kremayı karıştırın, karabiberle çeşnilendirin. Cupcake‘leri somonla, bir kaşık sosla, karidesle ve dereotuyla süsleyin. Üstlerine karabiber serpin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen