İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Izgara Bıldırcın

Oylama 0/5

Sarımsağı, tuzu ve tarçını kuru gül yaprakları, yenibahar, sumak, portakal kabuğu, zeytinyağı ve nar ekşisiyle karıştırın ve bıldırcınları en az 2 saat marine edin.

Ezilmiş tarcın çubuğu ve gül yapraklarına ait kalıntıları üzerinden temizleyip bıldırcını tuz ve taze karabiber ile çeşnilendirin.

Bıldırcınları bacaklarından ve omurgasından geçecek şekilde şişlerle sabitleyin. Göğüs kısmı aşağı gelecek şekilde, ısıtılmış mangalın üzerine yerleştirin ve 3-5 dakika pişirip diğer yüzünü çevirin. Bıldırcınları artan nar ekşili marinatla fırçalayın. Bıldırcınlar tamamen pişene ve biraz pembeleşene, deri de güzelce karamelize olana kadar fırçalamaya ve döndürmeye devam edin.


 

Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Tom Aikens