İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Izgara Tavuk Şinitzel ve Rezene Salatası

Oylama 0/5
Ekmek, tereyağı, kekik, tuz ve karabiberi mutfak robotuna koyun ve kısa aralıklarla karışım topak topak oluncaya kadar karıştırın. Tavuğu fırın tepsisine koyup üstüne bu karışımdan bolca ekleyin. Önceden ısıttığınız ızgaraya koyup 7-8 dakika, tavuk tamamen pişene ve kırıntılar altın rengi alana kadar pişirin. Rezene salatası için rezene, Frenk soğanı ve maydanozu karıştırın. Mayonez, limon suyu ve suyu çırpıp rezene karışımına dökün. Salatayı şnitzel ve limon dilimleriyle servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Donna Hay