İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Jambon ve Peynirli Fırında Beyaz Hindiba

Adımlar

  1. Prev1/4Next

    Hazırlık:
    • Fırını önceden 180 dereceye ısıtın.
    • Patatesler için bir tencere tuzlu su kaynatın.
  2. Prev2/4Next

    Patateslerin haşlanması:
    • Patatesleri soyup dilimleyin.
    • 6 dakika haşlayın.
    • Patatesleri kurulayın.
  3. Prev3/4Next

    Beyaz hindiba:
    • Beyaz hindibanın göbeğini ayırıp yapraklarını kopartın.
    • Beyaz hindiba yapraklarını bir miktar tereyağıyla bir tavada kavurun.
    • Bir fırın tepsisini ayçiçeği yağıyla yağlayın.
    • Tepsinin tabana beyaz hindiba yaprağı dizin.
    • Üstüne jambon ve peynir dilimlerini dizin.
    • Ardından patates dilimlerini dizin.
    • Tepsi dolana dek bu işlemi mümkün olduğunca tekrarlayın.
    • En üste peynir dilimlerini dizin.
    • Beyaz hindiba yemeğini fırında 20 dakika kadar pişirin.
    • Serrano jambonu dilimleriyle süsleyin.
  4. Prev4/4Next

    Beyaz hindiba sarması:
    • Kalan jambonu ve peyniri küp küp doğrayın.
    • Frenk soğanlarını ince ince doğrayın.
    • Jambon, peynir ve Frenk soğanlarını yoğurtla karıştırın.
    • Bu karışımı çiğ beyaz hindiba yapraklarına doldurun.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen