İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kadayıflı Krem Brule

Oylama 0/5

Şekerin yarısını süte yarısını yumurta ekleyin.

Yumurta ile şekeri mikserleyerek kabartın.

Süt ile şekeri ise kısık ateşte şeker eriyene kadar pişrin. Sonra soğumaya bırakın.

Kabarttığınız yumurta sarısına yavaş yavaş süt karışımını ve kremayı ekleyin.

Kapların içine dökün ve tepsiye dizin. Tepsiye bir parmak kalınlığında su dökün. 80 derece ısıda 60 dakika boyunca pişirin.

Kadayıfları 200 derecede 10 dakika fırınlayın. Fırınladığınız kadayıfları kırın ve pişirdiğiniz cream brulelerin üzerine atın. Şekerleride ekleyin ve pürmüzle yaktıktan sonra servis edebilirsiniz.

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza