Tarif

Şekerin yarısını süte yarısını yumurta ekleyin.

Yumurta ile şekeri mikserleyerek kabartın.

Süt ile şekeri ise kısık ateşte şeker eriyene kadar pişrin. Sonra soğumaya bırakın.

Kabarttığınız yumurta sarısına yavaş yavaş süt karışımını ve kremayı ekleyin.

Kapların içine dökün ve tepsiye dizin. Tepsiye bir parmak kalınlığında su dökün. 80 derece ısıda 60 dakika boyunca pişirin.

Kadayıfları 200 derecede 10 dakika fırınlayın. Fırınladığınız kadayıfları kırın ve pişirdiğiniz cream brulelerin üzerine atın. Şekerleride ekleyin ve pürmüzle yaktıktan sonra servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 240 gr yumurta sarısı
  • 200 gr şeker
  • 500 ml krema
  • 100 gr kadayıf
  • 20 gr esmer şeker
  • 500 ml süt

Benzer Tarifler