Tarif

Tel kadayıfları erittiğiniz margarinle harmanlayıp bir borcamın altına sererek 18 derecede 12 dk pişirin. 500 ml süte Carte d’Or Tavukgöğsünü dökün. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısarak 1 yemek kaşığı margarin ekleyin. 3-4 dakika daha kıvam alıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız Carte d’Or Tavukgöğsü’nü kadayıfların üzerine dökün. Bu arada donmuş böğürtlen, şeker ve limon suyunu tavada bir sos olana kadar pişirin. Dilimleyerek servis ettiğiniz tavuk göğsünü böğürtlen sosuyla veya CDO Meyve Şöleni ile de servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 1 paket Carte d'Or Tavuk Göğsü
  • 1 paket tel kadayıf
  • 2 çorba kaşığı hidrojene bitkisel margarin
  • 1 ölçü donmuş böğürtlen
  • 1 yarım limonun suyu
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 500 mililitre süt
  • 1 yemek kaşığı hidrojene bitkisel margarin

Benzer Tarifler