İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kalın Kurabiye

Oylama 0/5
Limonun kabuğunu rendeleyin. Şekerle tereyağını, yumurta sarısını, limon rendesini ve tuzu karıştırın. Un katıp hamuru yumuşayana kadar yoğurun. Hamuru 3,5 santim çapında bir rulo hâline getirin, streç filmle sarın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Fırını 170 dereceye ayarlayın. Hamur rulosunu şekere bulayın. Sonra bir santimlik dilimler hâlinde kesin. Bunları pişirme kağıdına dizin. Fırında kızarana kadar 15 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen