Kamp Ateşi Fasulyesi ve Mısır Ekmeği Çöreği

Kamp Ateşi Fasulyesi ve Mısır Ekmeği Çöreği

Tarif

Hazırlanışı:

Orta boy bir kamp ocağında (veya fırın için güvenli büyük bir güveç tavada) yağı ısıtın ve soğan ve sosisleri karamelize etmek ve sosisin yağının çıkması için 4-5 dakika kızartın. Tütsülenmiş paprika, ardından fasulye, domates, HP sosu ve ½ bardak suyu ekleyin. Tuz ve karabiber ekin ve kaynamaya bırakın ve 12-15 dakika veya yoğunlaşana kadar pişirin.

Bu arada, büyük bir kasede ½ bardak irmiği ⅓ bardak kaynar suyla karıştırın ve katı bir püre haline gelene kadar karıştırın. Krema ve yumurtayı yavaşça karıştırın. Başka bir kasede geri kalan irmik, kabartma tozu, karbonat, tuz ve şekeri karıştırın. Kuru malzemeleri sıvı malzemelerle karıştırmak için tahta kaşık kullanın. Kıvamın çok katı olmaması gerekiyor.

Fasulye ve sosis yahnisi piştikten sonra ateşten alın ve mısır karışımını üzerine dökün. Bir kaşığın arkasıyla, fasulyeyi tamamen örtecek şekilde dikkatlice yayın. Üzerine peyniri serpin. Kapağı yerleştirin ve 20-25 dakika veya mısır ekmeği kabuğuna batırılan bıçak temiz çıkana kadar set üstü ocak ızgarası üzerinde (veya önden 180 ° C'ye ısıtılmış fırında) pişirin.

Malzemeler

  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 soğan, ince doğranmış
  • 2 tütsülenmiş sosis veya sucuk, yuvarlak kesilmiş
  • 1 çorba kaşığı tütsülenmiş paprika
  • 2 x 400g kuru fasulye konservesi, süzülmüş
  • 400g konserve çekilmiş domates
  • 4 çorba kaşığı HP sos
  • Tuz ve Biber

Mısır ekmeği için

  • 1 bardak irmik
  • ⅓ bardak kaynar su
  • 1 bardak krema
  • 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • ¼ tatlı kaşığı karbonat
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tutam tuz
  • 1 avuç çedar peyniri, rendelenmiş

Benzer Tarifler