Tarif

Karadutların saplarını ayıklayın. Bir tencerede süt, şeker, pirinç unu ve buğday nişastasını önce karıştırın sonra ocağın altını açın. Karadutları ekleyin. Kısık ateşte kaynayana dek sürekli karıştırarak kaynatın. En son blenderdan geçirin ve  2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ayrı bir yerde Luppo Sandviç Kek’leri rondodan geçirerek ufak parçalar haline getirin. Bir kupun içine önce 2 kaşık puding sonra 3 kaşık Luppo Sandviç Kek olacak şekilde bu işlemi 3 kat tekrarlayın. En üstüne bir parça puding koyun. Dolapta 1 saat bekletildikten sonra üzerine dörde kesilmiş Luppo Sandviç Kek ve bir adet karadut koyarak süsleyin. Afiyet olsun!

Malzemeler

  • 32 adet Luppo SK
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 buçuk çay bardağı pirinç unu
  • 1 buçuk çay bardağı buğday nişastası
  • 300 gram karadut
  • 1 litre süt