İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kaya Midyesi ve Bira

Oylama 0/5
Sıcak öğleden sonraları için ideal bir atıştırmalık olan bu yemeğin hazırlanışı çok kolay, elde edeceğiniz lezzet de inanılmaz. Özellikle de sofranız, anı paylaşacağınız akraba ve arkadaşlarla doluysa.

Kaya midyelerini bol suda pişirin. Mümkünse, deniz suyu kullanın, böylece çok daha lezzetli olurlar. 8 ila 10 dakika kaynatın. Kabuklarını burarak, pişip pişmediklerine bakın. Kolayca çıkıyorsa, hazır demektir. Soğuk sudan geçirin ve buzdolabına koyarak, buz gibi birayla birlikte servis edin. Afiyet olsun!
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Sebastião Castilho