İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kayık Noodle Çorbası

Oylama 0/5
Noodle’ları 1 saat kadar soğuk suda bekletin. Sarımsağı soyup ezin. Limon otunu ezin. Bu malzemeleri bir tenceredeki et suyunun içine katın ve 30 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Bifteği dilimleyin. Taze soğanları halka halka doğrayın. Sosu süzün ve tekrar kaynatın. Suda beklemiş noodle’ları ve soya fasulyelerini bir süzgece koyup et sosunun içine daldırarak 10 saniye bekletin. Eşit miktarda noodle ve soya fasulyesini kaselere servis edin. Dilimlediğiniz biftekleri bir süzgece koyup et sosunun içine daldırarak 20 saniye bekletin ve tabaklara ekleyin. Et sosunu kepçeyle üstlerine aktarıp servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen