İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kebap ve Taze Fasulye Salatası

Adımlar

  1. Prev1/5Next

    Hazırlık:
    • Pirinci talimatlara göre pişirin.
  2. Prev2/5Next

    Ketçap:
    • 2 domatesi dörde bölüp çekirdeklerini ayıklayın.
    • Domates, domates salçası, balzamik sirke ve şekeri el blenderiyle pürüzsüz kıvama gelene dek karıştırın.
    • Püreyi bir tencereye koyup kaynatın.
    • Ocağın altını kısıp 15 dakika daha kaynatın.
    • Tuz ekleyin.
    • Ketçabı soğumaya bırakın.
  3. Prev3/5Next

    Kebabın eti:
    • Çilinin çekirdeklerini çıkarıp küçük parçalar hâlinde doğrayın.
    • Maydanozu ince ince kıyın.
    • Ete kimyon, paprika, çili, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyin.
    • Kıymayı 4 uzun sosis hâline getirin.
    • Sosislere şiş geçirin.
    • Bir ızgara tavasını ısıtıp kebapların iki tarafını da yaklaşık 8 dakika ızgarada pişirin.
  4. Prev4/5Next

    Ardından, taze fasulye salatası:
    • Fasulyeleri ayıklayın.
    • Fasulyeleri bol miktarda tuzlu suda 5 dakika kadar pişirin.
    • Fasulyelerin suyunu süzüp soğuk sudan geçirin.
    • Kırmızı soğanı soyup yarım halka şeklinde doğrayın. (Çok kalın olmasın.)
    • Mangoyu soyup iki eşit parçaya bölün.
    • Dereotunu doğrayıp yoğurdun içine katın.
    • Yeşil fasulyeleri, kırmızı soğanı ve mangoyu ekleyin.

    • Tuz ve karabiber ekleyin.
  5. Prev5/5Next

    Servis:
    • Türk ekmeğiyle birlikte servis edin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen