İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Keçi Peynirli Karnabahar ve Tavuk Budu

Adımlar

  1. Prev1/4Next

    Hazırlık:
    • Fırını 200 dereceye ısıtın.
    • Karnabahar için bir tencere tuzlu su ısıtın.
  2. Prev2/4Next

    Tavuk butları için:
    • Büyük, yapışmayan bir tavayı ısıtın.
    • Tavuk butlarını büyük bir kâseye koyun.
    • Tavuk butlarının üstüne tuz ve karabiber ekleyin.
    • Tereyağını bir tavada eritip tavuk butlarını kısa süre soteleyin.
    • 1 yemek kaşığı bal ekleyin.
    • Tavanın kapağını kapatıp ocağı kısın.
    • Tavuk butlarını yaklaşık 15 dakika boyunca sık sık çevirerek kızartın.
    • Balın yanmamasına dikkat edin.
  3. Prev3/4Next

    Taze patateslere geçiyoruz:
    • Bir tavada yağı ısıtıp taze patatesleri altın sarısı bir renk alana dek beş dakika yüksek ateşte kızartın.
    • Ardından 10 dakika daha düşük sıcaklıkta pişirin.
    • Tuz ve karabiber ekleyin.
    • En sonra aroma vermesi için taze patateslerin üstüne az miktarda tereyağı ekleyin.
  4. Prev4/4Next

    Karnabahar:
    • Karnabaharı parçalara ayırıp yıkayın.
    • Karnabaharı 4 dakika boyunca, diri kalacak şekilde pişirin.
    • Karnabaharın suyunu süzüp buharı çıkana dek bekleyin.
    • Karnabaharı tepsiye alın. Keçi peynirini ufalayarak üstüne ekleyin.
    • Peynir, altın sarısı bir renk alana dek, yaklaşık beş dakika karnabaharı pişirin.
Oylama 0/5


Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen