Tarif

Pastırma hariç bütün malzemeleri pütürsüz hâle gelene kadar karıştırın. Karışımı pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine alın ve iri bir köfte hâline getirin. Köftenin etrafını pastırma şeritleriyle sarın ve 180 derecelik fırında 40 dakika pişirin.

Sonra sıcaklığı 240 dereceye getirin ve 15-20 dakika daha pişirin. 

Kavrulmuş kırmızı lahanayla servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 1 kilogram kıyma (Ren geyiği
  • dana ve geyik)
  • 150 mililitre krema
  • 2 yemek kaşığı dijon hardalı
  • 1 adet yumurta
  • 100 gram kekreyemiş
  • 1 tutam tuz
  • 1 miktar bal
  • 1 adet soğan
  • doğranmış ve sotelenmiş
  • 1 tutam yenibahar
  • 1 yemek kaşığı elma reçeli
  • 1 paket pastırma

Benzer Tarifler