İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kemiksiz Tavuk

Oylama 0/5
4 adet tavuk göğsünü streç filmin arasına koyup döverek düzleştirin. 1 tavuk göğsünü parça parça kesip 1 yumurta, sarımsak ve kremayla birlikte mutfak robotunda püre hâlinde bir harç yapın. Biberleri minik minik doğrayıp kaynar suda 1 dakika boyunca blanşe edin. Ispanağı 1 dakika, minik koçan mısırları da 5 dakika boyunca kaynar suda blanşe edin. Biberleri harcın içine karıştırın. Minik koçan mısırları ıspanakla sarın. Düzleştirilmiş tavuk göğüslerinin üstüne 2 kaşık iç harcı ve ıspanağa sarılı minik koçan mısır koyun. Tavuk göğsünü sarın. İçini doldurduğunuz tavuk göğüslerini birer dilim Serrano jambonuyla sarın. Yağlanmış alüminyum folyoyu da üstüne sarın. Uçlarını şeker paketi gibi kıvırın. Tavuk göğüslerini 180 derecedeki fırında 20 dakika boyunca ya da buharlı fırında 170 derecede ve %30 buharda pişirin.

İpucu: Bu tarif, tavuk ciğeriyle de yapılabilir. Tavuk ciğerini güzelce kavurduktan sonra küp küp doğrayıp iç harcına karıştırabilirsiniz.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen