İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kerevitli Linguine

Oylama 0/5
Makarnayı al dente kıvamına gelene kadar tuzlu kaynar suda pişirin. Sonra tencereden alıp kenara koyun. İçine biraz yağ döküp karıştırın ki yapışmasın. Bir kızartma tavasına tereyağını koyun. Taze soğan ve sarımsağı ekleyip kahverengiye dönene kadar kavurun. Kerevit kuyruklarını ekleyip soteleyin. 250 mililitre beyaz şarap ve kremayı ekleyin. Ocağın altını kısıp sos kıvama gelene kadar karıştırın. Makarnayı tekrar kaynar su dolu tencereye atıp iki dakika daha pişirin. Sonra süzün. Maydanoz ve limon kabuğunu kerevite ekleyip hepsini makarnayla karıştırın. Servis için üstüne parmesan peyniri serpin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Kiran Jethwa