İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kırmızı Biber Soslu Açma Kebabı

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Kırmızı Biber Sos:

    Biberleri  180 derecede 10 dakika fırınlayın. Diğer malzemeleri ekleyip mikserleyin ve süzün.

    Açmalarımızı bu sosla ıslatarak kebabımızı daha lezzetli bir hale getireceğiz.
  2. Prev2/2Next

    Açma Kebabı:

    Soğanı, biberi ve sarımsağı mikserleyin. Fazla suyunu alın.

    Kuzu döşü, isot ve tuz ekleyip fazla yoğurmadan karıştırın.

    Dolapta 1 saat dinlendirin.

    Etleri ahşap şişlere geçirin. Tavada iki yüzünüde kızartın. Açmaları bölüp üzerlerine biber sosunu sürdükten sonra kebapları ekleyerek servis edebilirsiniz.

Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza