İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kırmızı Soğan Tozlu Kuzu Döş

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Kırmızı Soğan Tozu'nun Hazırlanışı:

    Soğanları jülyen biçimde doğrayın.

    Tüm malzemelerle birlikte soğanları yoğurun. Ardından suyunu sıkın.

    Yağlı kâğıda serin ve 80 derecede 12 dk boyunca kurutun.


     

  2. Prev2/2Next

    Kuzu Döş'ün Hazırlanışı:

    Döşlerin fazla yağlarını temizleyin.

    Döşü ikiye bölün ve 85 derecede minumum 6.30 saat maksimum 8 saat boyunca pişirin.

    Pişirdikten sonra tavada döşün iki tarafını da kızartın ve fazla yağını kağıt havluya emdirin.

    Sinirlerini temizledikten sonra döşü porsiyonlara bölün, ekmeklerin üzerine yerleştirip soğan tozu ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza