İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kısır Tartar

Oylama 0/5
Tartarla başlayın. Sinirleri alınıp küp doğranmış bonfileyle tüm malzemeleri karıştırıp karışımı mikserden keçirip püre haline getirin.

Kısır için bulguru kimyonla kavurun. Az suda salçaları karıştırıp bulgura ekleyin. Tüm malzemeyi biraz daha kavurun. Kaynar suyu ekleyin ve üzerini kapatıp yarım saat dinlendirin.

Tüm malzemeyi et ve kısır birbirine iyice karışana kadar yoğurun. 10-15 gramlık toplar halinde yuvarlayın.

Ev yapımı hardallı yoğurt sosu ve karnabahar turşusu ile servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Maksut Aşkar