Tarif

Bir kapta zeytinyağı, nar ekşisi, limon suyu ve limon kabuğu rendesini karıştırın.

Doğranmış domatesleri, kırmızı soğanı, sarımsağı, kavrulmuş cevizi, karabiberi, nar tanelerini ve turpu kaba ekleyin ve karıştırın.

Pul biber, sumak ve tuz serpiştirip tekrar karıştırın. Doğranmış maydanozu ve kişnişi ekleyin, ızgara bıldırcın ile servis etmeden önce son bir defa karıştırın.

Malzemeler

  • 100 mililitre zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 adet limon
  • 6 adet doğranmış domates
  • 1 adet ince kıyılmış kırmızı soğan
  • 1 diş ince kıyılmış sarımsak
  • 80 gram kavrulmuş ceviz
  • 1 yarım küp küp doğranmış salatalık
  • 1 yarım narın taneleri
  • 1 avuç kırmızı turp
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 tutam tuz
  • 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
  • 1 yemek kaşığı doğranmış kişniş

Benzer Tarifler