İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Köz Patlıcan Ezme Üzerinde Et Teriyaki Şiş

Oylama 5/5
Bonfileleri uzunlamasına kesin ve şişlere geçirin. Bir kasede teriyaki sos, bal, Worchestershire sos, hardal, tuz, karabiber ve ince kıyılmış sarımsağı karıştırın ve bir taşım kaynatın. Etleri sos ile marine edin ve dinlendirin.

Patlıcanları bir çatalla delin ve ocakta közleyip soyun. Patlıcan içiyle beraber tereyağı, ince doğranmış maydanoz, limon ve kremayı karıştırın ve bir püre haline getirin. İçerisine ince doğranmış sarımsak ekleyin ve karıştırın. Etleri bir ızgara tavasında pişirin.

Servis tabağına patlıcan püresini ekleyin ve üzerine et şişleri yerleştirip servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza