İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Küflü Peynirli ve Cevizli Yeşil Armut Salatası

Oylama 0/5
Bir kasede limon suyu, limon rendesi, toz şeker, tuz ve taze karabiber ile bir karışım hazırlayın. İçerisine su ekleyin ve kabuklarını soyup ikiye böldüğünüz armutları 10 dakika içinde bekletin. Bir kase içinde küflü peynir, krema ve ceviz ile bir sos hazırlayın.

Endivyen yeşilliklerini elinizle kırpın ve servis tabağının en alt kısmına yerleştirin. Armutları sudan alın ve kurulayın. Armutların orta kısmına peynir karışımından ilave edin ve cevizle süsleyerek servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza