Kulüp Sandviç

Kulüp Sandviç

Tarif

Sarımsağı soyup ince ince doğrayın. Çam fıstıklarını kuru bir tavada, hafif kahverengiye dönene kadar çevirin. Fesleğeni, çam fıstıklarını, peyniri ve sarımsağı mutfak robotuna alın. Zeytinyağını yavaş yavaş ekleyin. Sosu tatlandırmak için tuz ve karabiber ekin. Ekmek dilimlerinden yuvarlak parçalar kesin. Bir tavada biraz zeytinyağı ısıtıp yuvarlak ekmek dilimlerini kızartın. Ekmeklere sosu yayın. Ekmek, tütsülenmiş et, ezme dilimi, roka, kaba yonca ve doğranmış cherry domatesler ile Frenk soğanıyla sandviçlerinizi hazırlayın

Malzemeler

  • 2 diş sarımsak
  • 80 gram çam fıstığı
  • 1 tutam fesleğen
  • 75 gram toz parmesan peyniri
  • 1 ölçü zeytinyağı
  • 12 dilim üzümlü esmer ekmek
  • 8 dilim tütsülenmiş dana eti
  • 4 dilim ezme
  • 1 ölçü roka
  • 1 ölçü Frenk soğanı
  • 1 ölçü çeri domates
  • 1 ölçü yonca

Benzer Tarifler