İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kum Kurabiyesi

Oylama 0/5
Tereyağını, pudra şekerini, vanilyalı şekeri, tuzu ve unu yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru ikiye bölün, bir yarıya kakao tozunun bir kısmını karıştırın. Hamuru streç filmle kaplayın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Fırını 170 dereceye ayarlayın. Tezgaha un serpin ve iki hamur parçasını da oklavayla 4 milimetre kalınlıkta açın. Seçtiğiniz kurabiye kalıplarını kullanarak hamuru kesin. Sonra pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine dizip kızarana kadar 15 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen