Tarif

Tereyağını, pudra şekerini, vanilyalı şekeri, tuzu ve unu yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru ikiye bölün, bir yarıya kakao tozunun bir kısmını karıştırın. Hamuru streç filmle kaplayın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Fırını 170 dereceye ayarlayın. Tezgaha un serpin ve iki hamur parçasını da oklavayla 4 milimetre kalınlıkta açın. Seçtiğiniz kurabiye kalıplarını kullanarak hamuru kesin. Sonra pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine dizip kızarana kadar 15 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 125 gram yumuşak tereyağı
  • 75 gram pudra şekeri
  • 2 tatlı kaşığı vanilyalı şeker
  • 1 tutam tuz
  • 135 gram un
  • 1 yemek kaşığı toz kakao

Benzer Tarifler