İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kuru İncirli ve Bademli Cheesecake

Oylama 0/5
Bisküvi, file badem,ince ince doğranmış kuru incir ve rendelenmiş muskatı robottan geçirin. Tavada Sana’yı eritip, karışıma ekleyip tekrar karıştırın. Kelepçeli kek kalıbına karışımı dökün ve 180 derece fırında 5 dakika pişirin.

Yumurta ve şekeri çırpın ve üzerine labne, un, krema ve vanilyayı ekleyerek çırpmaya devam edin. Karışımı daha sonra hamurun üzerine dökün ve fırınlayın. Önce 210 derecede 10 dakika, sonra 160 derecede 50 dakika pişirin.

Bir gece buzdolabında bekletin. İncir reçeli ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet