Tarif

AutoCook Pro’nun haznesine zeytinyağını koyun. Yavaş pişirme programını seçin ve uzun seçeneğine gelin. 1. Aşamayı başlatmak için Başla tuşuna basın. Dana kaburganın bir yüzünü 10 dakika kızartın. Bu esnada havuç, soğan ve sarımsakları soyun. Daha sonra havuç ve kereviz sapını iri iri doğrayın. Arpacık soğanı ve sarımsakları bütün halinde hazneye ekleyin. Doğradığınız havuç ve kereviz saplarını hazneye ilave edin. Ahşap maşa ile kaburganın diğer yüzünü çevirin. 200 ml suyu ekleyin, tuz ve tane karabiber ile tatlandırın.* Sinyal sesini duyduğunuzda süreyi 180 dakikaya ayarlayın, kapağı kapatın. 2. aşamayı başlatmak için Başla tuşuna basın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda kapağı açın ve vişne kurularını ilave edin. Yemeğiniz servise hazır, afiyet olsun.

Malzemeler

  • 5 adet arpacık soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 600 ml zeytinyağı
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 200 ml su
  • 1 adet kereviz sapı
  • 1 kg dana kaburga
  • 75 gr vişne kurusu