İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Kuzey Usulü Balık

Oylama 0/5

Önce balığı temizleyin. Karnını yarın ve iç organlarını çıkartın. Güzelce suda yıkayın ve havlu kağıtla kurulayın. Ekmeği bir kasede ufalayın ve tuz ekleyin. Başka bir kaseye yumurtaları kırın ve şöyle bir çırpın. İlk olarak balığı tuzlayın ve önce yumurtaya sonra da ekmeklere batırın. Elinizin topaklanmaması için bir elinizle balığı yumurtaya, diğeri ile ufalanmış ekmeklere batırın.

Balıkları tavada tereyağıyla kızartın ve kızardıktan sonra fazla yağı emmesi için havlu kağıt üzerine koyun.

Dilerseniz Patates Şeritleri ve Sos ile servis edebilirsiniz.


Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Sara La Fountain