İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Levrekli Risotto

Oylama 0/5
Et suyunu bir kenarda kaynatın. Soğanları ince ince doğrayın. Hemen ardından soğanları zeytinyağında kavurun. Pirinci ekleyin ve soğanlar ile beraber bir süre daha kavurun. Üzerine beyaz şarabı ekleyin ve alkolü uçana kadar pişirin.

Şarap çektiğinde et suyundan bir kepçe ekleyin ve yavaşça karıştırmaya başlayın. İlave ettiğiniz su azaldıkça bir kepçe daha ekleyip pirinciniz pişene kadar bu işlemi tekrar edin.

Ayrı bir tavada zeytinyağında levreklerin her iki tarafını da kızartın. Pirinç piştiğinde altını kapatın. Son olarak tereyağı ve parmesan peynirini ekleyip güzelce karıştırın. Levreklerle beraber servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza