İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Lüks İtalyan Ekmeği

Oylama 0/5
Fırını önceden 180 dereceye getirin. Fırın kabını yağlayın. Zeytini, enginarı ve ançüezi ince ince dilimleyin. Sarımsağı soyup doğrayın. Unla kabartma tozunu karıştırın. Bir kasede yumurtayla yayık altı suyunu çırpın. Yumurta ve yayık altı suyu karışımını un karışımıyla birleştirin ve üstüne dolcelatte dökün. Fesleğen yapraklarını koparıp doğrayın, yarısını süsleme için ayırın. Fesleğeni, zeytini, enginarı, ançüezi ve sarımsağı karışıma ekleyin. Fırın kabına karışımı dökün, üstüne mozzarella ve çeri domates koyun. Ekmeği kızarana kadar fırında 25 dakika pişirin. Sonra fesleğenle süsleyip üstünde zeytinyağı gezdirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen