İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Mavi Peynirli ve Armutlu Tart

Oylama 0/5
Yukarıdaki malzemeleri yoğurma kancalarıyla pürüzsüz olana kadar karıştırıp küçük bir hamur yapın ve en az 1 saat buzdolabında dinlendirin.

Fırınınızı önceden 180 dereceye ısıtın.

Hamuru açın ve yağlı turta kalıbına dökün. Çatalla hamurda delikler açın.

Frenk soğanlarını doğrayın ve yumurtaları, taze krema ve keçi peynirini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Frenk soğanlarını ekleyin ve tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Turta kalıbına dökün.

Armutları soyun, çekirdeğini çıkartın ve uzunlamasına doğrayın.

Armutları tart dolgusuna diklemesine yerleştirin.

Mavi peyniri armutların üstüne ufalayın ve tartı fırında 25 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen