İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Maydanoz ve Taze Soğan Salatalı Somon Tava

Oylama 0/5
Tost ekmeklerinin kahverengi olan kenarlarını kesin ve beyaz kısmını küçük küpler halinde doğrayın. Bir tavada ekmek küplerini altın sarısı oluncaya kadar kızartın. Bir mutfak robotunda siyah zeytinleri zeytinyağı ile karıştırıp bir püre haline getirin.

Somonları tuz ve taze karabiber ile tatlandırdıktan sonra bir tavada her iki tarafını da pişirin.

Limon suyu ve zeytinyağı ile bir sos hazırlayın ve kenarda dinlendirin. Maydanoz ve taze soğanları ince ince doğrayın ve kiraz domatesleri dörde bölün. Endivyenleri elinizle ufak parçalara kırpın ve bir kase içinde tüm malzemeleri karıştırın. Somon filetolarını üzerine siyah zeytin püresi ile tost ekmeklerini serpiştirin ve maydanoz salatası ile beraber servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza