İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Meyveli Çıtır Mereng Pastası

Oylama 0/5
Hazırlanışı:

Fırınınızı önceden 120 dereceye ısıtın. Bir kapta yumuşak tepecikler oluşana dek yumurta beyazlarını çırpın. Yavaş yavaş şekerin ¾’ünü karıştırırken ekleyin. Sirke ve mısır ununu ekleyin. Dikkatlice şekerin kalanını ekleyin.

Merengi, pişirme kağıdı serili tepsiye dökün. Yuvarlak şekil verin. Merengi 90 dakika boyunca fırında kurumaya bırakın.

Krema ve şekeri koyu bir kıvama gelene kadar karıştırın. Meyveleri yıkayın ve büyük parçaları küçük parçalar hâlinde kesin.

Merengi krem şanti ve yıkanmış mevsim meyveleriyle kaplayın.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen