İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Midye

Oylama 0/5
Havuç, pırasa, rezene ve soğanı kesin. Maydanozu doğrayın. Midyeleri yıkayıp püskül ve liflerini temizleyin. Midyeleri sebzelerle ve bir miktar beyaz şarapla birlikte açılana kadar, yaklaşık 2 dakika pişirin. Bu esnada sosu da hazırlayın: Mayonez, hardal, limon suyu ve beyaz şarabı karıştırın.

Midyeleri sosla birlikte servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen