İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Morina Balığı ve Gnocchi

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Gnocchi:

    Haşlanmış patatesleri ezin. İrmik, rendelenmiş parmesan peyniri, yumurta, doğranmış Frenk soğanı ve bir tutam tuzu, ezilmiş sıcak patatesle karıştırın. Karışımı streç filmle rulo hâline getirin. Ruloları 100 derecedeki buharlı fırında 20 dakika pişirin ve soğuk suda soğumaya bırakın. Daha sonra dilimleyip altın rengi alana kadar tereyağında kızartın.
  2. Prev2/3Next

    Chakalaka:

    Domatesleri soyup çekirdeklerini çıkarın ve doğrayın. Soğan, sarımsak, köri tozu ve zencefili bir tavada soteleyin. Domatesleri, havuçları, Brüksel lahanası yapraklarını ve sherry sirkesini ekleyin, altını kısın ve pişene kadar ocaktan almayın. Tatlandırmak için tuz ve karabiber ekin.
  3. Prev3/3Next

    Morina balığı:

    Morina balıklarını 85 derecedeki buharlı fırında 6 dakika kadar pişirin. Taze kremayı pürüzsüz olana dek karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın. Sosu su teresiyle süsleyin.
Oylama 0/5
Üç aşamada hazırlanan bu yemek Cape Town'a özel bir lezzet. Alışık olmadığımız tatları bir araya getirerek yöresel bir ziyafet hazırlayacağız.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen