İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Morina Balıklı Wonton

Oylama 0/5
Morina balığını küp küp kesin. Ardından da havucu, soğanı ve kabağı küp küp doğrayın. Sarımsağı soyup doğrayın veya eziciyle ezin. Fesleğen yapraklarını ve Frenk soğanlarını doğrayın. Tavada yağı ısıtıp havuç, kabak, soğan, sarımsak ve morina balığını hızlıca kızartın. Fesleğeni ve Frenk soğanını ekleyin. Tuz, karabiber ve balık sosuyla çeşnilendirin.

Wonton hamurlarının kenarlarına su sürüp harcı ortasına yerleştirin. Köşelerini katlayarak birleştirin ve uçların iyice yapışmasına dikkat edin. Kabağı ve havucu ince şeritler hâlinde kesip bambu sepete eşit olarak dağıtın. Wontonları üstüne koyun. Pişene kadar yaklaşık 4 dakika buharda pişirin. Wontonları çili sosuyla servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen