İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Mutancana

Oylama 5/5
Tereyağını tencerede eritin.

1 adet kuzu butu irice parçalar halinde kesin ve eriyen tereyağına ekleyin. Çevirerek eti mühürleyin. Arpacık soğanların kabuklarının rahat soyulması için soğanları suda bekletin. Suda beklemiş arpacık soğanların kabuklarını soyun, ikiye bölün ve kuzu etine ekleyin.

1 baş sarımsağı, kabuklarını soymadan ve dişlerine ayırmadan ikiye bölün. Yemeğe ekleyin. Bu sayede sarımsağın aromasını yemeğe vermesini sağlarsınız ve istediğiniz zaman yemekten çıkartabilirsiniz. Etleri çevirin, güzelce kızarsın.

Unu ete ilave edin, et suyunu koyun ve altını kısıp kapağı kapalı şekilde 20-25 dakika pişmeye bırakın.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Maksut Aşkar