İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Naneli Karpuz Çorbası

Oylama 0/5
Karpuzu dilim dilim soyun. Karpuzu çekirdekleriyle beraber mutfak robotunda limon suyuyla beraber püre haline getirin. Rakı ve toz şekeri bir sos tenceresinde kaynatın ve şeker eriyinceye kadar kaynatın. Bu şurubu mutfak robotundaki karpuzlu naneli karışımın içine ekleyin.

Karışımı bir süzgeç yardımıyla süzdürün ve servis kasesine alın. Üzerine servis edeceğiniz naneli pesto sosu için taze nane yaprağı, zeytinyağı, tuz ve taze karabiberi havanda dövün ve bir sos elde edin. Taze nane yapraklarıyla ve naneli pesto sosu ile beraber servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza