Tarif

Hamur için malzemeleri karıştırın. 
Hamuru 15 dakika buzdolabında dinlendirip iki yağlı kağıt arasında düz şekilde açın.
Açılan hamuru 30 dakika buzdolabında dinlendirin. Kalıplardan şekilleri çıkartmak için bu soğutma işlemi kolaylık sağlayacaktır. 
Tabanındaki yağlı kağıtla beraber tepsiye yerleştirip kalıplarla şekillerini çıkartın. Önceden ısıtılmış 180 derecede 20 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra üzerine fıstık ezmesi ilave edin. 
Soğuk servis edin.  

Malzemeler

  • 100 gr Hindistan cevizi unu
  • 100 gr yulaf unu
  • 20 gr Hindistan cevizi yağı
  • 1 yumurta
  • Fıstık ezmesi
  • Chia
  • Haşhaş
  • Muz

Benzer Tarifler