Tarif

İç kreması için, tüm malzemeyi mikser yardımı ile koyu bir kıvam alana kadar çırpın. Kremayı dolapta 30 dakika boyunca dinlendirin.

Bitter çikolatayı doğrayın ve benmari usulü eritin. Luppo Sandviç Kek'lerin bir tanesini marshmallowlu kısmı altta kalacak şekilde ortadan kesin. Diğerinin ise marshmallowunu çıkartın. Bir servis tabağına marshmallowlu tabanları koyun. Üzerine hazırladığınız iç kremasından hafifçe sürün, ardından frambuaz ve böğürtlenleri dizin. Meyvelerin üzerine de krema ekleyin. Bir kat Luppo Sandviç Kek koyduktan sonra aynı işlemi tekrarlayın. 

En üstünü Luppo Sandviç Kek'in üst tarafı ile kapatın. Eriyen bitter çikolatayı kaşık yardımı ile hazırladığınız ürünün üzerine dökün. Frambuaz ve böğürtlen ile süsleyerek servis yapın.




Malzemeler

  • 3 adet Luppo Sandviç Kek Kakaolu
  • 100 gr frambuaz
  • 100 gr böğürtlen
  • 80 gr bitter çikolata

İç Kreması için

  • 150 ml sıvı krema
  • 75 gr labne peyniri
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • 2.5 yemek kaşığı pudra şekeri