İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Pastırma ve Kaju Fıstıklı Kerevizli Türlü

Oylama 0/5
Patatesleri soyup doğrayın ve yıkayın. Büyükçe bir tencereyi suyla doldurup tuz ekleyin ve kaynatın. Patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Tenceredeki suyu dökün. Patatesleri eziciyle ezip tereyağını ve yumurtayı karıştırın. Kerevizlerin dış yapraklarını soyup yeşil yapraklarını kesin. Kerevizleri halka halka doğrayın. Bir tencerede su kaynatın ve kerevizleri yumuşayana kadar, hızlıca haşlayın. Kerevizleri patates püresine katlayarak karıştırın. Pastırmaları şeritler hâlinde kesip kıtırlaşana kadar kuru bir tavada kızartın. Sosisleri ekleyip altın rengi alana dek kızartın. Kaju fıstıklarını kıyın. Pastırmayı ve kaju fıstıklarını püreye ekleyip iyice karıştırın. Tuz ve karabiberle çeşnilendirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Rudolph van Veen