Tarif

Soğanı, kültür mantarını ve ıspanağı ince ince doğrayın. Doğradığınız malzemeleri AutoCook Pro’nun haznesine alın. Hazneye zeytinyağını koyun, Hafif kızartma programına gelin ve kısa seçeneğini seçin. Başla tuşuna basın ve malzemeleri zeytinyağında kavurun.

Tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın ve bu karışımı bir kaba alıp, hazneyi temizleyin. Yufkayı AutoCook Pro haznesinin tabanına yerleştirin. Yufkanın üzerine ıspanaklı karışımı eşit bir şekilde dağıtın. Pastırmayı da ıspanak karışımının üzerine dizin. 

AutoCook Pro’nun kapağını kapatıp fırınlama programına gelin ve kısa seçeneğini seçerek süreyi manuel olarak 30 dakikaya ayarlayın. Başla tuşuna basın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda ıspanaklı pastırmalı tartınız servise hazırdır.

Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 100 gr kültür mantarı
  • 100 gr ıspanak
  • 40 ml zeytinyağı
  • 1 adet yufka
  • 100 gr pastırma
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Benzer Tarifler