İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Pastırmalı Mus

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Hazırlık:

    Pastırmalı rulo:


    Ekmeğin kabuğunu ayırın ve üstüne taze krema sürün. Üstüne pastırma koyun ve tuzla karabiber serpin. Ekmek dilimlerini boylamasına rulo yapın ve streç filmle sıkıca sarın. Ruloları buzdolabına koyun ve 30 dakika bekletin. Yuvarlak kalıbı streç filmle kaplayın. Ekmek rulolarını streç filmden çıkarın ve bir santimetre kalınlığında dilimleyin. Yuvarlak kalıbın içini ekmek rulolarıyla kaplayın. Pastırmalı musun altını kapatmak için birkaç ruloyu ayırın.
  2. Prev2/2Next

    Pastırmalı mus:

    Pastırmayı küçük parçalara ayırın. Kremayı yoğurt kıvamına gelene kadar çırpın ve Frenk soğanını doğrayın. Jelatin parçalarını soğuk suya batırın. Tavuk suyunu kaynatın. Jelatin parçalarının suyunu sıkın ve tavuk suyuna karıştırın. Tavuk suyu koyulaşmaya başlayana kadar soğutun. Kremayı koyun, pastırma ve Frenk soğanını ekleyin. Musu yavaşça yuvarlak kalıba dökün. Artan ekmek rulolarını dilimleyin ve alt kısmı kapatmak için kullanın. Pastırmalı musu en az 3 saat buzdolabında bekletin. Sonra kalıbından çıkarın ve streç filmi ayırın. Pastırmalı musu servis tabağına koyun.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen