İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Peynirli Dilim

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Hazırlık:

    Hamur:


    Sütü ılınana kadar ısıtın ve kuru maya ekleyin. Unun ortasını açın ve kenarlara tuz serpin. Mayalı karışımı ve zeytinyağını açıklığa dökün. Unu biraz biraz alarak karıştırın ve yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru yağladığınız bir kaba alın, streç filmle kapatın ve 1 saat kadar bekletin.
  2. Prev2/2Next

    İç harcı:

    Fırını 225 dereceye ayarlayın. Gravyer peynirini rendeleyin. Biberi boydan kesin, çekirdeklerini çıkarın ve küp küp doğrayın. Peyniri, biberi ve İtalyan yeşilliklerini karıştırın. Tezgaha un serpin, hamuru 40x50 santimetre olacak şekilde açın ve üstüne peynir harcını dökün. Yumurtayı çırpın ve uzağınızda kalan kenara yumurta sürün. Hamuru rulo şeklinde yuvarlayın ve pişirme kağıdına yerleştirin. Ruloya uzunlamasına kesik atın ve katmanları biraz ayırın. Fırında kızarana kadar 20 dakika pişirin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen